Virginia Gardner in apocalyptische horrorfilm Starfish

Virginia Gardner is later deze maand voor de tweede maal in evenveel jaren in een horrorfilm op het witte doek te bewonderen. Na haar doorbraak in Halloween (2018) zal de 23-jarige actrice uit Sacramento ditmaal de hoofdrol vertolken in de apocalyptische film Starfish.

Gardner vertolkt de rol van Aubrey, een jonge vrouw in rouw om de dood van haar beste vriendin Grace, die na een mysterieus signaal dat het  einde van de wereld inluidt moet vechten voor haar leven.

In het appartement van haar overleden vriendin ontdekt ze een cassettebandje waarop staat this mixtape will save the world. Als blijkt dat er meer cassettebandjes in omloop zijn, start Aubrey een zoektocht in de hoop het mysterie te ontrafelen en de ondergang van de wereld te stoppen. De zoektocht wordt bemoeilijkt door monsters die het op Aubrey gemunt hebben.

Starfish is geschreven en geregisseerd door A.T. White. De Brit bracht tussen 2011 en 2016 een 6-tal korte films uit. De film is reeds te zien in de Verenigde Staten en zal later deze maand te zien zijn in Europa.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie