Supernatuurlijke trailer voor Beautiful Creatures

Beautiful Creatures is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kami Garcia en Margaret Stohl en maakt deel uit van de Caster Chronicles. De boekenreeks bestaat uit in toaal vier boeken. Of de volgende delen ook verfilmd zullen worden zal waarschijnlijk afhangen van het succes van dit eerste deel. In de nieuwe trailer zien we Ethan die zijn geboortestad  ontvlucht en onderweg de mooie Lena tegenkomt. Samen ontdekken ze de donkere geheimen van hun beide families en van hun geboortestad.

Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Thompson, Emmy Rossum en Jeremy Irons. Hoewel de film omschreven wordt als een romantisch drama lijkt Beautifyl Creatures het aan de hand van de trailer op een mix tussen Dark Shadows en de tv-serie Charmed. De film richt zich voornamelijk op het tienerpubliek door er een romantisch thema aan te geven.

Ben toch wel nieuwsgierig hoe regisseur Richard LaGravenese, die voornamelijk romatische films heeft gemaakt, omgaat met een film over hekserij en tieners.

Beautiful Creatures draait vanaf 14 februari in de Nederlandse bioscopen.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Miriam Verhaaf
11 jaren geleden

Beatiful Creatures is absoluut geen romantisch drama, maar is meer te vergelijken met de boeken van Anne Rice (Heksenuur, heksenmeester etc).

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x