“The Juice Is Loose” in trailer voor ‘Beetlejuice Beetlejuice’!

Er was al een teaser, maar nu is er eindelijk ook de trailer voor het langverwachte vervolg op Beetlejuice: Beetlejuice Beetlejuice! Shit… nu zeg ik het drie keer…

Op 5 september zal Beetlejuice 2, nu eenvoudig Beetlejuice Beetlejuice genoemd in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. De film volgt op de komische horrorfilm van Tim Burton uit 1988. Acteur Michael Keaton kruipt na bijna 40 jaar opnieuw in de rol van de demoon Betelgeuse. Ook Winona Ryder (als Lydia Deetz) en Catherine O’Hara (Delia Deetz) keren terug in dit vervolg. Nieuw en dé veroorzakers van de problemen in deze film is tienerdochter Lydia Deetz, gespeeld door Jenna Ortega.

BEETLEJUICE BEETLEJUICE | Officiële Trailer | 5 september in de bioscoop

Beetlejuice is terug! Na een onverwachte tragedie in de familie keren drie generaties van de familie Deetz terug naar Winter River. Lydia is nog steeds getraumatiseerd door Beetlejuice en haar leven wordt compleet op z’n kop gezet als haar opstandige tienerdochter Astrid op zolder de mysterieuze maquette van het stadje ontdekt en per ongeluk het portaal naar het hiernamaals opent. In beide werelden heerst onrust en het kan dan ook niet lang duren voordat iemand drie keer ‘Beetlejuice’ zegt en de kwelgeest terugkeert om de boel op zijn eigen unieke manier flink op stelten te zetten.

Het verhaal voor Beetlejuice Beetlejuice is geschreven door Alfred Gough, Miles Millar en Seth Grahame-Smith. De regie wordt – net als bij het origineel – gedaan door de meester van duistere sprookjes: Tim Burton.

Na al die jaren vol geruchten en bijzondere plannen, wat verwachten jullie van Beetlejuice 2?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie