Bekijk hier de briljante trailer van ‘Bodies, Bodies, Bodies’ geregisseerd door Halina Reijn

Bodies, Bodies, Bodies
bodies, bodies, bodies poster

Uitgever A24 heeft zojuist de nieuwe trailer voor Bodies, Bodies, Bodies vrijgegeven. Deze trailer verklapt niets, maar prikkelt genoeg om de interesse op te wekken. Heel goed gedaan.

Het verhaal is simpel: Een groep twintigers trekt naar een afgelegen landgoed, waar ze een feestje gaan houden ter ere van de naderende tornado. Tijdens het uitgebroken noodweer spelen ze een spelletje waarin ze een soort real life Among Us spelen, Bodies, Bodies, Bodies. Terwijl twee vrienden de rol van moordenaar op zich nemen, moeten de anderen zien te ontsnappen. Het is gedaan met de pret wanneer de feestgangers daadwerkelijk dood worden teruggevonden. Het spel begint realiteit te worden en er kan met geen mogelijkheid aan worden ontsnapt.

Bodies, Bodies, Bodies
Toch niet zo’n onschuldig spelletje

Zoals het een goede slasher-film betaamd, speelt het zich af in een afgelegen locatie. De weersomstandigheden helpen ook niet echt. De hoofdrolspelers, allen rijke net-twintigers met hun eigen, verdraaide kijk op de realiteit maken het plaatje mooi af. Het is leuk om te zien hoe een spelletje Among Us (misschien ook wel een bloederige Cluedo?) in het echt er aan toe gaat. Als het een beetje een A24-productie is, is niets wat het lijkt en zitten er aardig wat plot twists in. (Denk aan hun vorige films HereditaryMidsommarIt Comes at Night en Saint Maud).

In deze horrorkomedie van onze eigen Halina Reijn (die we kennen van Instinct) spelen onder andere Amandla Stenberg, Maria Bakovla, Myha’la Herrold, Chase Sui Wonders, Rachel Sennott, Lee Pace en Pete Davidson. Als alles meezit kunnen we deze 5 augustus in de bioscopen verwachten.

Bodies Bodies Bodies | Official Trailer HD | A24

Niet je standaard horror, maar daarom zeker niet minder goed. Voor nu is dat speculatie, maar ik heb goede hoop. Ik heb in ieder geval erg veel zin in Bodies, Bodies, Bodies!

A24 staat erom bekend wat apartere films te hebben, wat is jouw favoriete A24 film en kijk jij uit naar hun nieuwste creatie?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Bekijk hier de briljante trailer van ‘Bodies, Bodies, Bodies’ geregisseerd door Halina Reijn”

 1. Het is misschien vloeken in de kerk, maar ik heb nog geen enkele A24 film gezien die ik echt goed vond.
  Ik ben waarschijnlijk niet intelligent genoeg om te snappen wat ze met de meeste films willen zeggen en ik heb geen geduld genoeg om die ellenlange saaie scenes uit te zitten voordat er eens wat gebeurd. En als er dan wat gebeurd dan heb ik vaak zoiets van “whatever”. Bij X ben ik bijna in slaap gevallen. The Lighthouse heb ik met heel veel moeite uitgezeten. The VVitch vond ik dan nog wel aardig (Anna Taylor-Joy!), maar Hereditary bijvoorbeeld snapte ik niet denk ik. Vond er echt niets aan. Midsommar ben ik niet eens gaan kijken. Enfin, het mag duidelijk zijn dat dit niet mijn favoriete studio is 😉

  En deze trailer geeft me ook niet echt een urgent gevoel dat ik hem moet zien. Waarschijnlijk omdat ik met totaal niet kan inleven met de generatie die hier de hoofdrol speelt (generatie Z volgens mij). Ik vind de meeste mensen alleen al in de trailer hoogst irritant. Ik denk dat ik gewoon te oud wordt (ik ben van generatie X) om me met dit soort tienerfilms te kunnen vermaken…. 🙂

  Beantwoorden
  • Dit weekend gezien en tot mijn verrassing was dit één van de eerste A24 films die ik te hachelen vond!
   Ik heb een paar keer hardop gelachen. De typetjes die in de trailer zo irritant zijn, blijken er zo dik bovenop te zijn gelegd dat het eigenlijk alleen maar leuk wordt. Geen ontvangst hebben met de telefoon omdat de WiFi het begeeft is werkelijk het ergste wat deze tieners kon gebeuren. Hilarische reacties. De telefoons hebben trouwens wel allemaal enorme goede accu’s gezien het feit dat ze een belangrijk deel van de film eigenlijk de belichting vormen. En er waren wel meer wat rare dingen. Zoals die enorme orkaan die je werkelijk alleen maar hoort als er een deur of raam open gaat. Vreselijk goed geïsoleerd dat huis 🙂
   De twist op het einde was leuk, als ze het laatste filmpje op de telefoon zien. Die zag ik niet helemaal aankomen maar was achteraf eigenlijk wel iets dat ik had kunnen zien.
   Al met al een leukere film dan ik uit de trailer had opgemaakt.

   Beantwoorden
 2. Hahahaha!!
  Ik herken mezelf vooral in je opmerking dat je de meeste mensen in de trailer al irritant vind.
  Krijg er vlekken van in mijn nek.
  Zie al schreeuwerige tiener meiden genoeg elke dag in Rotterdam.

  Beantwoorden

Plaats een reactie