Trailer voor Finse slasher Lake Bodom

In 1960 was Lake Bodom het toneel van de ergste nachtmerrie voor vier tieners, ze werden neergestoken tijdens het kamperen. Naarmate de jaren verstreken is deze heftige gebeurtenis veranderd in een griezelig kampvuurverhaal.
Deze zomer kampeert een groep tieners op dezelfde camping en willen uitzoeken of er een waarheid achter dit verhaal zit. Als de avond valt, blijkt al snel dat dit geen spelletje is…
Het wordt die nacht een strijd tussen de jongens en meisjes…

Lake Bodom
Er heeft werkelijk in 1960 een slachtpartij plaats gevonden bij het Bodom meer in Finland, de enige overlevende werd aangeklaagd en vrijgesproken. De echte moordenaar is tot op de dag van vandaag niet gevonden.

Het verhaal klinkt goed, de poster ziet er leuk uit, en ook de onderstaande trailer maken bij nieuwsgierig naar de Scandinavische slasher. Lake Bodom is geregisseerd door Taneli Mustone, hij schreef het script samen met Aleksi Hyvärine. De vier hoofdrolspelers zijn Nelly Hirst-Gee, Santeri Helinheimo Mäntylä, Mimosa Willamo en Mikael Gabriel. De horrorfilm gaat in augustus in Finland in première.

BODOM Movie (2016) - official trailer - LAKE BODOM

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie