Trailer voor psychologische boerenthriller Polder

Over anderhalve maand verschijnt de film Polder in de Nederlandse bioscopen. De film wordt omschreven als psychologische thriller en gaat over een strijd tussen een varkensboer en een dierenactivist. Vandaag verscheen de poster en de eerste trailer van de film van regisseurs Bob Wilbers en Klaas van Eijkeren.

In de thriller Polder  draagt varkensboer Ronald zorg voor zijn dochtertje en de boerderij na het overlijden van zijn vrouw. De steeds strengere milieueisen hangen als een molensteen om zijn nek. Als tot overmaat van ramp dierenactivist Erik, onbekend met de situatie waarin Ronald zich bevindt, een steeds stevigere haatcampagne tegen hem begint, is Ronald de wanhoop nabij…

Jochum ten Haaf (Dunkirk, Bankier van het Verzet) en Harm Duco Schut (Niemand In De Stad, Gek van Oranje)  spelen de hoofdrollen van varkensboer Ronald en dierenactivist Erik. Naast Jochum ten Haaf en Harm Duco Schut spelen Joy Verberk, Gerda Lenten Havertong, Randy Fokke, Sebas BermanDook van Dijck, Steef Cuijpers en Jip Bartels de belangrijkste rollen. 

Polder - Trailer - 9 maart in de bioscoop

Ik ben erg benieuwd of dit richting eco-horror gaat, of een promotiefilmpje wordt voor politieke partij BBB. Wat denken jullie? Vanaf 9 maart draait Polder in de bioscoop.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x