Trailer Bornless Ones; een hutje in het bos is nooit veilig!

Bornless Ones, een kleine productie, krijgt volgende maand in Amerika een release. De trailer van deze ‘cabin in the woods’-horror ziet er heerlijk uit.

Bornless Ones Trailer

Jesse en Emily zijn verhuisd naar kleine hut huisje in een bos, om zo dichter in de buurt te zijn van de medische faciliteit waar Emily’s gehandicapte broer Zach verblijft. Met de hulp van hun vrienden, Michelle en Woodrow is alles snel geregeld. Na de eerste nacht ontdekten ze vreemde symbolen op de dichtgetimmerde ramen en hebben angstaanjagende dromen waarin Zach op wonderbaarlijke wijze weer kan. Er klopt iets niet, iets lijkt er mis te zijn met Zach… Al snel maakt de groep zelf deel uit van een occult spel waar ze niet alleen vechten voor hun leven, maar tegen de demonen uit hun verleden en heden…
Bornless Ones keyart
De ‘Bornless Ones’ is geschreven en geregisseerd door Alexander Babaev, die eerder een paar korte films maakte en bij diverse horrorfilms betrokken was als assistent regisseur. Hoofdrollen zijn voor Margaret Judson, Devin Goodsell, Michael Johnston, Mark Furze en Bobby T. Over een Benelux-release is nog niks bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer Bornless Ones; een hutje in het bos is nooit veilig!”

Plaats een reactie