Trailer superhelden-horrorfilm Brightburn

Wat als een kind uit een andere wereld neerstortte – landde op aarde, maar in plaats van dat hij een held voor de mensheid moest worden, bleek hij iets onheilspellend te zijn?

Brightburn | officiële trailer

Sony Pictures heeft een trailer uitgebracht van Brightburn, de eerste superhelden-horrorfilmDe film is geproduceerd door James Gunn, regisseur van onder meer Guardians of the Galaxy uit 2014. De regie ligt in handen van David Yarovesky (The Hive). De film is gebaseerd op een idee van Gunn, zijn broer Brian Dunn en zijn neef Mark Dunn. De laatste twee schreven het script. Deze wordt beschreven als “persoonlijk en anders, en helemaal geschikt voor deze tijd. En ja, angstaanjagend.” Het is een origineel verhaal die overigens wel erg veel elementen gebruikt uit de jonge jaren van Clark Kent, de latere Superman.


De bekendste naam in de film is die van Elizabeth Banks (The Hunger Games, Charlie’s Angels) en er zijn ook rollen voor onder meer David Denman, Gregory Allen Williams, Jennifer Holland, Meredith Hagner, Steve Agee en meer.

Brightburn is vanaf 23 mei 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen!

💬 Geef je mening in de reacties of deel je dit bericht? 🤩

Janita van Leeuwen

Auteur bij De Nachtvlinders. In het dagelijks leven HBO Verpleegkundige. Getrouwd en moeder van twee dochters. Heeft naast horror ook hobby´s zoals bordspellen, lezen, naar de bios gaan, gamen en verzamelen.

Plaats een reactie