Trailer voor Martin Koolhoven’s Brimstone

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Brimstone is een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw. Een spannende, gewelddadige en epische thriller over Liz, een jonge vrouw wier leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan wanneer een huiveringwekkende dominee in haar leven verschijnt.

Brimstone is geregisseerd door Martin Koolhoven en de film ging in première op het filmfestival van Venetië, waar de film was geselecteerd voor de hoofdcompetitie. Brimstone is de eerste Engelstalige internationale productie van Koolhoven (regie en scenario) en producent Els Vandevorst, beiden verantwoordelijk voor het met vele internationale prijzen gelauwerde drama Oorlogswinter en de film Het Zuiden.

Actrice Dakota Fanning speelt de uitdagende rol van Liz en Guy Pearce zal als The Reverend de mannelijke hoofdrol op zich nemen. Kit Harington en Carice van Houten zijn gecast in belangrijke bijrollen.
brimstone-poster
Brimstone draait vanaf 12 januari in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x