Trailer van Britse horrorfilm Homebound nu te zien!

De Engelse regisseur Sebastian Godwind debuteert met een psychologische horrorfilm die vorig jaar al te zien was op zowel het Fantastic Fest festival als het Beyond Fest festival in Amerika.

In Homebound volgen we de jonge vrouw Holly (Aisling Loftus) die de familie gaat ontmoeten van haar nieuwe man Richard (Tom Goodman-Hill). Eenmaal daar ontdekken ze dat zijn ex-vrouw zoek is en dat de kinderen zich wel heel vreemd gedragen.

De film is zowel geschreven als geregisseerd door Godwin. De film is geproduceerd door Hugo Godwin. Hoofdrollen zijn er voor Aisling Loftus, Tom Goodman-Hill, Hattie Gotobed, Raffiella Chapman en Lukas Rolfe.

Er is verder nog niet heel veel bekend over de film. De trailer gebruikt wervende teksten als: “Under-Your-Skin Insidious Horror” en “You Will be Chilled to the Core” maar dat nemen wij hier bij De Nachtvlinders met een korreltje zout. In sommige landen is hij al streaming verschenen en de recensies daar lopen nogal uiteen van een tot vier sterren. De verwachting is dat de film ook in Nederland rond half mei te zien is op verschillende streamingdiensten.

HOMEBOUND (2022) Official Trailer

Kijken jullie al uit naar deze Britse horrorfilm? Laat het ons weten!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x