Trailer broekenhorror Slaxx toont bezeten jeans

Ik hou wel van de meer bizarre horrorfilms. Black Sheep, Killer Sofa, Dead Sushi en mijn favoriet Return of the Killer Tomatoes zijn films waar ik graag naar kijk. Hier komt nu eentje bij. Elza Kephart, bekend van Graveyard Alive, is bezig met het filmen van Slaxx. Een horrorkomedie over een bezeten broek die moord en doodslag aanricht in een trendy broekenzaak. Een van de medewerkers, jonge idealistische Libby, gaat de strijd aan om de broek eens en voor altijd te stoppen.

Je leest het al, verstand op nul, popcorn op schoot en gaan. Love it. En als je de beschrijving nog niet vreemd genoeg vond heb ik hieronder een trailer voor je. Kijk en oordeel zelf.

De film is in post-productie dus dat betekent dat we niet lang meer hoeven te wachten. De wereldpremière is tijdens Fantasia Festival in Noord Amerika van 20 augustus tot 2 september.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer broekenhorror Slaxx toont bezeten jeans”

  1. En natuurlijk “Maximum Overdrive” van Stephen King 😀
    Maar zonder gekheid, dit ziet er uit als een film waar ik ook van kan genieten. Zal wel op DVD worden ben ik bang, want ik vermoed niet dat deze bij ons te zien zal zijn.

    Beantwoorden

Plaats een reactie