Nieuwe Noorse horrorfilm in oktober op Netflix

Oktober is natuurlijk horrormaand en ook Netflix helpt daarbij een handje. Er is aangekondigd dat op 22 oktober een Noorse horrorfilm op de streaming service zal verschijnen, genaamd Cadaver. Inmiddels is ook al een angstaanjagende trailer verschenen. Je kunt hem hieronder bekijken.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Cadaver gaat over Leonora (Gitte Witt) en Jacob (Thomas Gullestad) die samen met hun dochtertje (Tuva Olivia Remman) moeten vechten om te overleven na een nucleaire ramp. Ze worden met andere overlevenden uitgenodigd om een groot toneelstuk bij te wonen in een groot hotel (inclusief luxe maaltijd). De familie heeft eigenlijk geen keuze en besluit op het aanbod in te gaan. Het hele hotel blijkt het podium te zijn en de ’toeschouwers’ krijgen maskers op om zich te onderscheiden van de acteurs. Langzaam krijgen Leonora en Jacob door dat er iets niet helemaal pluis is als er steeds meer mensen beginnen te verdwijnen, waaronder hun dochter.

De film wordt geschreven en geregisseerd door Jarand Herdal, die nog geen 25 jaar oud is (!). Zoals boven staat aangegeven, is Cadaver vanaf 22 oktober te bewonderen op Netflix.

Wat vind jij van de trailer? Hoeveel (goede) Noorse horrorfilms ken jij?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie