Poster en trailer van sadistische horrorfilm Cassadaga

cassadaga artMet zo’n poster trek je de aandacht en de bijpassende omschrijving van een sadistische seriemoordenaar die bekend staat als Geppetto klinkt veelbelovend. Voor de horrorfilm Cassadaga neemt Anthony DiBlasi de tweede keer plaats op de regiestoel, twee jaar terug leverde hij de film Dread. DiBlasi werkte eerder als producent bij de films The Midnight Meat Train en Book of Blood.

Cassadaga speelt zich aan in het gelijknamige dorpje in de Amerikaanse staat Florida. Om haar leven op de rails te krijgen na de dood van haar jongere zusje zoekt Lily Morel troost bij de spiritualistische gemeenschap van Cassadaga. Er wordt in een seance contact met haar zusje gezocht om het verdriet voor eens en altijd af te sluiten. Het contact met de overledene verloopt niet zoals verwacht… een wraakzuchtige geest van een jonge vermoorde vrouw dwingt haar om de moord op te lossen en leidt ongewild richting een sadistische seriemoordenaar de bekend staat als “Geppetto”.

De cast bestaat uit Kelen Coleman, Kevin Alejandro, Louise Fletcher en Russ Blackwell. Cassadaga gaat 22 oktober op het Screamfest in Los Angeles in premiere, of de film ook elders zal uitkomen is niet bekend.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=SLZu8hLEz64?rel=0&w=620&h=345]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Poster en trailer van sadistische horrorfilm Cassadaga”

Plaats een reactie