Chatroom: control, alter, delete… (trailer)

Wanneer Jim, Eva, Emily en Mo in de nieuwe ‘Chelsea Teens!’ chatroom van William, zijn ze al snel onder de indruk van zijn mooie praatjes en zijn charismatisch karakter. Het viertal komt al snel dagelijks terug in de chatroom en beleven virtueel een leuke tijd.

Maar in werkelijkheid is het rond William geen rozengeur en maneschijn, een tiener die niet functioneert in de samenleving en al zijn energie in cyberspace stopt. Door de tijd die hij op het internet besteedt, heeft een flinke dosis kennis opgedaan om mensen te kunnen manipuleren om de online wereld naar zijn hand te kunnen zetten.
control. alter. delete.

Chatroom Hideo NakataDe Britse film Chatroom komt uit de mouw van Hideo Nakata, de regisseur van de originele Japanse Ringu, en scenarioschrijver Enda Walsh. Met rollen door Aaron Johnson (Kick-Ass), Imogen Poots (28 Weeks Later) and Hannah Murray (Skins).

Deze Britse film zal aan de andere kant van het Kanaal op 28 december gaan draaien, het is nog niet bekend of de film Chatroom volgend jaar naar de Benelux komt.

Via de website maakt Chatroom handig gebruik van social media in zijn promotie en verplicht je op subtiele wijze op fan op facebook te worden.

Official Chatroom Trailer - In Cinemas 22/12

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Die chatrooms zien er wel gaaf uit, maar ik vraag me af hoe geloofwaardig het allemaal is.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x