Een nieuwe Children of the Corn? Kijk de trailer van Genesis

childred of the corn 8: genesisChildren of the Corn, het is een klassieker uit 1984 gebaseerd op het korte verhaal Satanskinderen van Stephen King. Er volgden in 1993 nog bioscoopfilm en in ’95, ’96, ’98, ’99 en in 2001 een aantal vervolgen op videoband uit. Iedereen heeft er wel eens één gezien, maar wie heeft ze allemaal gezien? Eind deze maand komt in Amerika een 8e deel in de serie uit, Children of the Corn: Genesis op dvd van Dimension Extreme. Het verhaal speelt zich in de hedendaagse maisvelden af:

Tim en Allie zoeken onderdak in een afgelegen woning omdat ze verdwaald zijn. Een vreemd duister persoon, Preacher, laat ze met tegenzin binnenin als ze maar bij het ochtendkrieken zijn vertrokken en hun neus niet in andermans zaken steken. Allie hoort gehuil en geschreeuw uit het nabij gelegen maisveld, maar Preacher en zijn mailorder bruidje doen alsof ze niet horen. Uit nieuwsgierigheid besluiten Tim en Allie het maisveld in te sluipen en daar treffen ze een ritueel aan waar rond een (mogelijk) bezeten jongetje…

Children of the Corn 8: Genesis komt 30 augustus in Amerika uit op disc bij het label Dimension Extreme. Een maand later brengt Dimension op hetzelfde label een nieuw deel uit van Hellraiser: Revelations.

CHILDREN OF THE CORN: GENESIS - Official Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie