Trailer Chillerama: Ode aan drive-in B-horrorfilms

ChilleramaVier regisseurs brengen een ode aan de drive-in B-horrorfilms anthologiën. Adam Rifkin, Tim Sullivan, Adam Green en Joe Lynch komen met de bloemlezing Chillerama bestaande uit Wadzilla, I Was A Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein en Zom-B-Movie.

Het is de slotavond op het allerlaatste drive-in bioscoop in Amerika en Cecil B. Kaufman heeft de ultieme marathon van verloren filmprints gepland voor haar trouwe bioscoopbezoekers. De vier films zijn zo zeldzaam dat ze nog nooit in het openbaar zijn vertoond! Wat kan nou misgaan met films als “Wadzilla” (Adam Rifkin), “I Was A Teenage Werebear” (Tim Sullivan), “The Diary of Anne Frankenstein” (Adam Green) en “Zom-B-Movie” (Joe Lynch).

Juist zo fout dat de vier korte films van Chillerama zouden waarschijnlijk niet mistaan bij Cinema Curiosa, Nacht van de Wansmaak of wellicht als afsluiter van de Halloween Horrorshow. De vier regisseurs hebben voor de B-films een hele lading sterren weten te strikken: Joel David Moore (Avatar), Lin Shaye (Insidious), Ray Wise (X-Men: First Class), Kane Hodder (Friday the 13th), Eric Roberts (The Dark Knight), Ron Jeremy en vele anderen.

Chillerama wordt de komende tijd in Amerika vertoond in, hoe kan het ook anders, drive-in bioscopen en zal daar 29 november blu-ray en dvd verschijnen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer Chillerama: Ode aan drive-in B-horrorfilms”

Plaats een reactie