Trailer voor horrorfilm Cobweb – 24 augustus in de bioscoop.

Vanaf 24 augustus draait de nieuwe horrorfilm Cobweb van regisseur Samuel Bodin in de Nederlandse bioscopen.

Cobweb draait om de achtjarige Peter, gespeeld door Woody Norman, die vreemde klopgeluiden hoort in de muren van zijn slaapkamer. Zijn ouders, gespeeld door Lizzy Caplan en Antony Starr, beweren dat het geklop niet echt bestaat en dat hij het zich inbeeldt. Naarmate de angst van Peter toeneemt, begint hij te geloven dat zijn ouders een vreselijk geheim verbergen. En voor een kind is er niets angstaanjagender dan dat. Met behulp van Miss Devine (Cleopatra Coleman), de lerares van Peter, worden de duistere intenties van Peters ouders steeds duidelijker.

Cobweb | Officiële trailer | Vanaf 24 augustus in de bioscoop

[prijsvraag afgelopen] Maar voor wie niet zo lang kan wachten hebben wij goed nieuws, we hebben namelijk 3×2 unieke kaarten voor een zeer speciale horrornight voorvertoning in Pathé Tuschinski Amsterdam op 22 augustus weten te bemachtigen en mogelijk deze verloten!

De horrorfilm Cobweb met in de hoofdrollen Lizzy Caplan, Anthony Starr, Woody Norman en Cleopatra Coleman draait vanaf 24 augustus in de bioscopen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angelique Gijsbertse
Angelique Gijsbertse
1 maand geleden

Lijkt mij een film met tergende goede spannings opbouwing. Helemaal naar mijn smaak. Zou er graag bij zijn als deze voor het eerst te zien is , ook nog in mijn lievelings bioscoop.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x