Trailer voor body-horror Crimes of the Future, de nieuwe David Cronenberg:

De nieuwe David Cronenberg-film is de nieuwe Crimes of the Future en dit is géén remake van zijn gelijknamige film uit 1970. Van deze nieuwe body-horror met in de hoofdrollen Lea Seydoux, Kristen Stewart, Tanaya Beatty, Viggo Mortensen en Scott Speedman zijn nu een teaser en trailer verschenen.

Plot: In een dystopische toekomst past het DNA van de aardse bevolking zich steeds meer aan zijn kunstmatige en vervuilde omgeving. Kunstenaar Saul Tenser maakt gebruik van deze evoluties en laat nieuwe organen groeien in zijn lichaam die hij samen met zijn partner Caprice operatief verwijdert in hun provocatieve performances. Met Crimes of the Future is de bejubelde regisseur David Cronenberg terug! Léa Seydoux (Blue is the Warmest Color), Kristen Stewart (Spencer) en Viggo Mortensen (Green Book) vervullen de hoofdrollen in deze langverwachte sci-fi body horrorfilm.

Crimes of the Future (2022) HD Teaser NL

De teaser doet duidelijk wat het moet doen, de trailer gaat dieper in op het verhaal. Als je al overtuigd bent door de teaser, kun je deze trailer skippen.

CRIMES OF THE FUTURE Red Band Trailer (2022)

Crimes of the Future is vanaf 2 juni in de Nederlandse bioscopen te zien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer voor body-horror Crimes of the Future, de nieuwe David Cronenberg:”

  1. Dit ziet er weer uit als een echte Cronenburg. Bodyhorror is toch wel wat hij het beste doet. Zie bijvoorbeeld Videodrome, Scanners en The Fly. Hier kijk ik naar uit!

    Beantwoorden

Plaats een reactie