Trailer voor nieuwe Critters-film: Critters Attack!

Niet alleen verschijnt er dit jaar niet alleen de serie Critters: A New Binge, ook komt er voor het eerst sinds 27 jaar een Critters-film uit. Kijk hier de trailer voor Critters Attack!

Critters Attack! | Critters Attack! Trailer | Warner Bros. Entertainment

Critters Attack volgt de 20-jarige Drea die via babysitten bij een professortra hoopt om toegang te krijgen tot een studieplek. De kinderen zijn echter moeilijk te vermaken en Drea besluit ze op een wandeling mee te slepen, niet wetende welke (harige) gevaren op hun pad zullen komen…

De eerste vier Critter-films verschenen in 1986, ’88, ’91 en ’92. Bij de eerste release werd vaak het verwijt gemaakt dat het vooral geld wilden binnenharken door mee te liften op het succes van Gremlins (1984), de bedenkers (Stephen Herek, Domonic Muir en Don Keith Opper) hebben dit altijd ontkent. En gelukkig bevat deze filmreeks ook meer horror dan de films van Joe Dante met mogwai Gizmo in de hoofdrol. Wat opvalt aan de trailer van Critters Attack! is dat we een vriendelijke Krite zien? Deze lijkt aan ‘onze’ kant te staan, dit lijkt dan wel weer heel erg op Gizmo.

Deze zomer komt Critters Attack! in Amerika uit op Blu-ray en VOD, we zullen de film hier tegen die tijd vast op wel kunnen verkrijgen. Naar de film komen er vier extra’s op de blu-ray:

  • Entineering Gore; Designing Critters (featurette)
  • Critters: An Out-of-this-World Experience (featurette)
  • The Critter Ball (featurette)
  • Scene Specific Commentary with Director Bobby Miller and a Critter

De film is geregisseerd door Bobby Miller met het script van Scott Lobdell. De hoofdrollen zijn voor Tashiana Washington, Ava Preston, Jack Fulton, Jaeden Noel en Dee Wallace.

Kun je niet wachten? Als tussendoortje kun je ook de Critters-fanfilm Critters: Bounty Hunter kijken.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie