Trailer: Daniel Radcliffe is een Swiss Army Man!

Hoeveel mooie dingen kun je doen met een dode Daniel Radcliffe? Veel bewijst de fantastische trailer van Swiss Army Man!
Swiss Army Man
“There are 7 billion people on the planet. You might be lucky enough to bump into the one person you want to spend the rest of your life with.”
Hank (Paul Dano) is gestrand op een onbewoond eiland en juist als hij alle hoop heeft opgegeven, spoelt een lichaam aan. Het is dood, maar niet levensloos en draagt de naam Manny (Daniel Radcliffe). Er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen die tijd en ze gaan op een episch avontuur om de liefde van Hank terug te vinden.

Deze omschrijving zegt misschien nog niet zo veel, maar deze trailer wel. Het neemt je mee naar een wereld die op sommige momenten doet denken aan Big Fish, alleen dat met Daniel Radcliffe als menselijk Zwitsers zakmes. Of een zombiezakmes. niet perse horror, maar zeker wel een macaber concept.

Swiss Army Man | Official Trailer HD | A24

Swiss Army Man zal vanaf juni in sommige Amerikaanse bioscopen gaan draaien, zodra we weten of de titel in Nederlands zal uitkomen melden we het.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Trailer: Daniel Radcliffe is een Swiss Army Man!”

Plaats een reactie