Trailer Dark House: een spookhuis met Tobin Bell

Dark-House-Tobin-BellFilmregisseur Victor Salva scoorde ruim 10 jaar geleden al weer hoge ogen met zijn film Jeepers Creepers. Daarna werd het relatief stil rond de filmmaker.

Nu opeens is er Dark House, Salva’s nieuwe film. Dark House is een klein onafhankelijke film die zich mengt tussen de paranormale films en haunted houses films. Dark House voegt beide horrorgenres samen tot een leuk geheel. Voeg daaraan nog Tobin Bell (Jigsaw uit Saw) toe en je hebt een goede basis voor een horror.

In de film volgen we Nick di Santo (Luke Kleintank), een jongen die de paranormale gave heeft om bij het aanraken van een mens te zien hoe diegene overlijdt. Op zijn 23e verjaardag vraagt zijn moeder om haar op te zoeken in het gesticht waar ze opgesloten zit. Daar aangekomen komt hij er achter dat zijn vader nog leeft. Dit leidt wellicht tot de oorsprong van zijn gave. Op zoek naar hem leidt deze zoektocht continue tot het zelfde verlaten huis, dit huis die Nick alleen maar kent uit zij dromen. Het lijkt alsof het huis zich voedt door de gave van Nick.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De trailer oogt misschien wel wat tam maar gezien de achtergrond van Salva kan dit best een sfeervolle horrorfilm zijn met leuke special effects.

De film draait vanaf deze week in Los Angeles en New York in enkele zalen.

DarkHouseTobinBellbigposterArtsv590

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie