Trailer Tim Burton’s Dark Shadows

“In 1752 vertrekken Joshua en Naomi Collins met jonge zoon Barnabas van uit Liverpool, Engeland om een nieuw leven in Amerika te beginnen en een mysterieuze vloek te ontsnappen. Twee decennia passeren en Barnabas (Johnny Depp) heeft de wereld aan zijn voeten, of in ieder geval de stad Collinsport, Maine. Totdat hij de grote fout maakt door het hart van Angelique Brouchard (Eva Green) te breken, de heks vervloekt hem tot vampier en begraaft hem levend. Twee eeuwen later wordt Barnabas per ongeluk bevrijd uit zijn graf en komt in de zeer veranderde wereld van 1972. Hij keert terug naar Collinwood Manor, waar hij het nageslacht van zijn familie in trieste toestand aantreft, ieder met eigen duistere geheimen.”

Tim Burton is zowel producent als regisseur van Dark Shadows, het verhaal is geschreven door John August en Seth Grahame-Smith – gebaseerd op de gelijknamige tv-serie (1966-1971) van Dan Curtis. Dark Shadows gaat op 10 mei 2012 in Nederland draaien.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Trailer Tim Burton’s Dark Shadows”

  1. Niet mee eens. Ik begriojp wel waar het vandaan komt. Vind de combinatie niet overal geslaagd maar toch. Burton is vaak echt meesterlijk!

    Beantwoorden
  2. Fantastisch! De combinatie van diezelfde acteurs blijft alleen boeien als het verhaal goed in elkaar zit. En dat is het geval bij alle films van Burton. Kan niet wachten!

    Beantwoorden

Plaats een reactie