Franse splatterhorror? trailer en poster Dead Shadows

Kijk, dat ziet er lekker uit, wordt dit splatterhorror? Deze trailer komt uit Frankrijk, de film Dead Shadows met de acterende en muterende Fabian Wolfrom, Gwendolyn Gourvenec, John Fallon en Laurie Cholewa wordt geregisseerd door David Cholewa. Men hoopt dat de film volgend jaar vertoond kan worden.

Poster van Dead Shadows

Chris is een jonge man wiens ouders op brute wijze vermoord 11 jaar geleden, die nacht kon je de komeet Halley zien vanaf de Aarde. Deze avond zal er wederom een komeet lang de aarde scheren en met het blote oog zichtbaar zijn en buurtgenoten van Chris grijpen dit aan als excuus om een goed feest te vieren, grappig over een apocalyps zijn het thema. Als de nacht valt, valt het Chris op dat mensen zich vreemd zijn handelen en het lijkt alsof ze worden aangesloten op de komeet. Mensen zijn gedesoriënteerd en gewelddadig, het duurt niet lang voordat ze beginnen muteren in iets buitenaards. Chris probeert met een paar huisgenoten te vluchten, of heeft dit geen zin meer?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

10 gedachten over “Franse splatterhorror? trailer en poster Dead Shadows”

  1. Vooralsnog zijn er maar weinig Franse horrorfilms die mij kunnen bekoren, maar de Franse thrillers worden steeds beter!

    Beantwoorden

Plaats een reactie