Is Zak Bagans’ film ‘Demon House’ vervloekt?

Hel heeft een adres: 3860 Carolina Street, Gary, Indian a.k.a. The Demon House.

De film is geschreven en geregisseerd door paranormaal onderzoeker Zak Bagans, vooral bekend als presentator van het tv-programma ´Ghost Adventures´ (15 seizoenen). De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Zak Bagans, Jay Wasley en Billy Tolley.

“De film is vervloekt.”

Zak Bagans

Zo luidt het aan het begin van zijn nieuwe documentaire-/horrorfilm ‘Demon House’.

In ‘Demon House’ neemt Zak Bagans ons mee naar een huis in Gary, Indiana, bekend als “het huis van 200 demonen”. Het huis kreeg media-aandacht door een artikel uit 2014: ´The exorcisms of Latoya Ammons´. Hierin werd het verhaal verteld van Latoya Ammons, die beweerde dat zij en haar drie kinderen bezeten waren door demonen. Bagans besluit het huis in Gary, Indiana te kopen, waar naar verluidt een “portaal naar de hel” zich bevindt. Bagans leidt een team van paranormale onderzoekers om het huis te onderzoeken. Hij en zijn team worden de volgende slachtoffers in het meest gedocumenteerde geval van demonische bezetenheid in de Amerikaanse geschiedenis.  

´Demon House´ is 16 maart 2018 in de Verenigde Staten uitgegeven door Freestyle Digital Media met de slogan: “Kijken op eigen risico”. Of de film ook in de Benelux te zien zal zijn is niet bekend.

Interessant artikel?

Plaats een reactie