Trailer: ‘Demon Slayer the Movie: Mugen Train’ vanaf 10 juni in de Nederlandse bios!

Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train (een hele mond vol) is de eerste bioscoopfilm naar de in Japan immens populaire, gelijknamige mangareeks over een jongen die zich ontpopt tot demonenjager. Deze anime zal vanaf 10 juni te zien zijn in de Nederlandse bioscoop!

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba (‘zwaard van demonvernietiging’) is een sinds 2016 ongekend populaire manga in Japan,en inmiddels wereldwijd een hit onder de manga- en anime liefhebbers. In deze manga, geschreven en geïllustreerd door artieste Koyoharu Gotouge, traint de jonge Tanjiro Kamado om een demonenjager te worden. Niet gek, nadat zijn familie beestachtig vermoord is door een demon en zijn zusje in een demon veranderd werd. In 2020 volgde de gelijknamige 26-delige animeserie die eveneens zeer goed ontvangen werd. Met Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train is er een nieuwe ster aan het Demon Slayer universum.

In Demon Slayer The Movie: Mugen Train hebben Tanjiro Kamado en zijn vrienden van de Demon Slayer Corps hun training afgerond. Voor hun volgende missie stappen ze op de ‘Mugen Train’ (‘oneindige trein’), een schijnbaar oneindige trein, om de verdwijning van meer dan 40 mensen te onderzoeken. Tanjiro, Nezuko en zijn vrienden Zenitsu en Inosuke bundelen hun krachten met de machtige zwaardvechter Flame Hashira Kyojuro Rengoku. Alleen zo kunnen ze hopen de demon Enmu aan boord van de Mugen Train te verslaan. Maar Enmu heeft een val voor het Corps voorbereid, en laat de weg naar de ondergang niet zomaar ontsporen.. Check de trailer hier:

https://vimeo.com/511166853

In Japan werd deze film uitgebracht op 16 oktober 2020. Niet alleen werd het de succesvolste Japanse film van 2020, maar zelfs een van de meest winstgevende films van 2020 wereldwijd! In Nederland wordt Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train door Periscoop Film naar de bioscoopzalen gebracht, in samenwerking met de Europese anime streamingservice WAKANIM. De exacte releasedatum is, nu er meer bekend is over de heropening van de Nederlandse bioscopen, op 10 juni 2021!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie