Trailers Diablo 3 uitbreiding: Reaper of Souls

prijsvraag is afgelopen, winnaars ontvangen bericht

diablo-3-reaper-of-soulsDe Dood laat zich niet tegenhouden.

In de Black Soulstone woedt het ultieme kwaad, schreeuwend om wraak en vrijlating. Voordat het artefact voorgoed kan worden weggeborgen, verschijnt Malthael, de gevallen Aartsengel van de Wijsheid, in het land der levenden met een dodelijk nieuw doel: de Black Soulstone stelen en de helse krachten ervan naar zijn hand zetten. En zo begint het einde aller dingen…

Men dacht dat door de nederlaag van Diablo, Lord of Terror, de hoop zou terugkeren. Maar helaas heeft het een duister wezen met immense kracht opgeroepen, wiens onheilspellende doel nog niet duidelijk is. Malthael, de gevallen Aartsengel der Wijsheid keert in Reaper of Souls terug als de Engel des Doods en weet zich meester te maken van de Black Soulstone. Deze steen bevat de essentie van het Oerkwaad. Het zou rampzalig zijn als deze zwarte kracht op de wereld wordt losgelaten.

Gelukkig staat een nieuwe held klaar om voor de zaak te strijden en Malthael te laten boeten voor zijn daden: de Crusader. Met zijn gigantische pantser en ondoordringbare schild kan deze nieuwe speelbare klasse aanvallen met een heel arsenaal aan wrede, vernietigende wapens. Gebruik krachtige gevechtsmagie om bondgenoten te versterken en vijanden te verzwakken. Als manifestatie van bijna onhoudbare gepantserde verwoesting, is de Crusader een bron van kracht en veelzijdigheid voor elke groep avonturiers.

Diablo III: Reaper of Souls - The Crusader Arrives
  • Reaper of Souls is een duister, gruwelijk nieuw hoofdstuk in het zich voortslepende conflict in de wereld Sanctuary.
  • De Crusader gooit zichzelf in de strijd en sluit zich aan bij de Barbarian, Witch Doctor, Wizard, Monk, en Demon Hunter.
  • Het maximale level is verhoogd naar 70, waardoor je nog machtiger en sterker kunt worden.
  • In Act V gaat de verhaallijn verder waar hij is gestopt in Diablo III. Van de uitgestrekte straten van Westmarch tot de eeuwenoude muren van het Pandemonium Fortress ga je de strijd aan met een reeks dodelijke nieuwe vijanden.
  • In de nieuwe Adventure Mode ligt Sanctuary aan je voeten – je kunt naar elk routepunt in elke Act reizen. Maak kennis met Bounties en Nephalem Rifts, twee nieuwe gamekenmerken voor eindeloze herspeelbaarheid.
  • Een opnieuw ontworpen lootsysteem verbetert je Diablo III-ervaring met gerichte smart drops, nieuwe en verbeterde Legendary-voorwerpen en de voorwerpversterkende krachten van de Mystic.
  • Nieuwe spreuken en vaardigheden voor elk van de vijf originele helden.

Diablo 3: Reaper of Souls is nu te koop voor PC en MAC.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Trailers Diablo 3 uitbreiding: Reaper of Souls”

Plaats een reactie