Trailer voor ‘Disappearance at Clifton Hill’

Filmstudio IFC heeft een trailer gelanceerd van de nieuwe film (Disappearance at) Clifton Hill. Deze zal komende maand in Amerika te zien zijn en bereikt hopelijk ook deze kant van de oceaan.

Na de dood van haar moeder keert Abby terug naar haar geboortestad Niagara Falls en het vervallen motel dat haar familie vroeger runde. Ze wordt opnieuw aangetrokken door een mysterie dat haar al sinds haar jeugd achtervolgt: wat gebeurde er met het jongetje in het bos die ze vijfentwintig jaar geleden ontvoerd zag worden?
Terwijl Abby op zoek gaat naar de waarheid, wordt ze geconfronteerd schokkende, lang verzwegen samenzwering die zo diepin het dorp verwikkeld zijn als watervallen zelf, evenals haar eigen innerlijke demonen.

De film is geregisseerd door Albert Shin, die het script schreef samen met James Schultz. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Tuppence Middleton, Hannah Gross, Marie-Josée Croze, Eric Johnson en David Cronenberg.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer voor ‘Disappearance at Clifton Hill’”

  1. Ik moest het even opzoeken, maar de genoemde acteur David Cronenberg is ook de beroemde genre regisseur David Cronenberg (The Fly, Scanners, Videodrome en nog vele andere klassiekers).
    Ik wist niet dat hij ook acteerde maar dacht dat hij alleen cameo’s deed. Maar wel dus. Ik ben benieuwd! 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie