Trailer documentaire over het leven van vampiers

What-We-Do-In-the-Shadows

Vampiers hebben het helemaal niet zo gemakkelijk als we in de gemiddelde Hollywood-productie zien. De documentaire ‘What We Do in the Shadows’ over drie Australische vampiers laat zien dat ze te maken hebben met hele normale dagelijkse beslommeringen. Zorgen dat de huur betaald wordt, ruzie om het schoonmaakroosters en proberen om op de gastenlijst te komen van exclusieve feestjes. Zo bijzonder zijn vampiers helemaal niets, ze zijn alleen onsterfelijk en leven op menselijk bloed.

De documentaire haakt aan als de 8000-jaar oude vampier Petyr de hipster Nick (20 jaar) in een vampier verandert. De vampiers moeten hem nu het leven als vampier uitleggen. Omgekeerd leren zij over de moderne technieken, zoals het internet.

Deze namaak documentaire (mockumentary) is gemaakt door Jemaine Clement en Taika Waititi, beiden bekend van onder andere Flight of the Conchords. De trailer is hilarisch:

What We Do in the Shadows - International Trailer

Wanneer de mockumentary (nep-documentaire) in Nederland uitkomt is niet bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Martine van Leeuwen
Martine van Leeuwen
9 jaren geleden

Hahaha die moet ik zeker zien

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x