Mega iconen in trailer voor horrordocumentaire ‘In Search of Darkness: Part II’

Afgelopen zomer heb ik mijn Kickstarter-account nog eens afgestoft. Ik had namelijk heel veel interesse in de aangekondigde sciencefictionfilm-documentaire In Search of Tomorrow die tegen het einde van zijn crowdfunding aanliep. Als extraatje voor mij contributie kreeg ik de digitale variant van de eerdere documentaire van regisseur David A. Weiner: In Search of Darkness. Een hele documentaire die 80s horror verkent met verhalen en interviews van cast, crew, regisseurs en producenten, daar lusten wij wel pap van bij De Nachtvlinders!

Waar, wat, wie, hoe te krijgen vraag je dan? Goed nieuws en slecht nieuws. Ik ben even gaan speurneuzen en helaas is het antwoord niet heel eenvoudig. In Nederland is de documentaire niet te streamen en de enige manier om hem te bemachtigen is om deel twee te pre-orderen. Zodra in december het tweede deel van de documentaire reeks officieel uitkomt krijg je het eerste deel er gratis bij. Na In Search of Darkness te hebben gekeken kan ik eerlijk zeggen dat als je dit goed in de oren klinkt dit het overwegen zeker waard is.

Kijk hieronder de trailer voor In Search of Darkness: Part II met onder andere Tom Savini, Robert Englund, John Carpenter en zoveel meer horror iconen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie