In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Don’t Knock Twice heeft een creepy trailer en poster

“Candyman meets The Ring”, een heftige beschrijving voor de Britse horrorfilm Don’t Know Twice.

Don't Knock Twice - Official Trailer I HD I IFC Midnight

“Knock once to wake her from her bed, twice to raise her from the dead…”, het is een rijmpje dat rond gaat over een verlaten huis waar volgens de verhalen een wraakzuchtige heks woont die kinderen vangt.

Als de puberende tiener Chloe bij het huis aanklopt, heeft ze geen idee tot wat voor problemen dit zal zorgen. Ze vlucht naar het landelijke huis van haar moeder, een van een verslaving herstellingen kunstenares, en wordt daar nog achtervolgd door demonen…
Don't Know Twice
Of deze film ook in Nederland wordt uitgebracht is niet bekend, wel staan er releases in Amerika en Rusland op de planning.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//