Meld je aan op de nieuwsbrief en maak kans op 8 films!

Trailer Dreamland – een bendeleider, vampiers en een trompetspeler

Een bendeleider laat zijn assistent (ook wel “The Trumpet Player”) het vuile werk op knappen. Maar met zijn nieuwe klus komt de bendeleider zelf behoorlijk in de problemen, zijn dochter is door vampiers meegenomen. Weet zijn assistent het dit keer op te lossen? Kijk de trailer van Dreamland:

Nee, dit is duidelijk niet een standaard horrorfilm. Misschien zelfs wel de vraag hoe horror het eigenlijk wordt? Toch maakt het mij nieuwsgierig. De film komt uit handen van filmmakers Bruce McDonald en Tony Burgess, met in de hoofdrol Stephen McHattie. Alledrie waren in dezelfde rollen betrokken bij de horrorfilm Pontypool.

Echt nieuw is de film niet, Dreamland heeft vorig jaar op vele filmfestivals gedraaid. De film verschijnt volgende week in Groot-Brexit op DVD, hopelijk ook snel hier te krijgen.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

1 gedachte over “Trailer Dreamland – een bendeleider, vampiers en een trompetspeler”

Plaats een reactie