Trailer horrorgame Ghostwire: Tokyo


Bethesda had ook wat leuk nieuws te melden bij de E3. De maker van The Evil Within 1 en 2, Tango Gameworks, is bezig met een  nieuwe IP. Deze thriller genaamd Tokyo: Ghostwire is een actiespel waarin je een bezeten stad moet verlossen van bovennatuurlijk gespuis.

In de trailer zien we verschillende mensen op geheimzinnige wijze ontvoerd worden door een stel demonen met lange vingers en Japanse maskers op. Het lijkt het nog het meest op dat ze worden geteleporteerd zonder hun kleren. Dan verschijnt de protagonist, een gemaskerde muchacho met pijl en boog, die verteld dat we niet bang moeten zijn voor het onbekende, maar het aan moeten vallen. Ja, vertel eens wat nieuws.

Ghostwire: Tokyo – Official E3 Teaser

Volgens de creative director Ikumi Nakamura (bekend onder andere van de Resident Evil 2 remake) is dit niet een survival horror zoals je van hun gewend bent. Er zijn verschillende geesten om rekening mee te houden, zowel goed als kwaad. Maar goed, ik heb The Evil Within gespeeld, dus dit soort uitspraken neem ik wel met een korrel zout. Zij is ondertussen weg uit het team zonder duidelijke reden, geen idee of dit een zorgelijke zaak moet zijn.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Neemt niet weg dat de trailer er heel erg mooi uitziet, dit is er een die ik in de gaten ga houden (en niet alleen omdat trailers er op de E3 er altijd veel mooier uitzien dan het eindproduct). Ik hou wel van dit soort spellen.

De game moet ergens in 2020 uitkomen en vooralsnog alleen op PC. Misschien krijgt deze game wel een release op de nieuwe lichting consoles? Laat in de comments weten wat jij ervan denkt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie