Trailer en poster John Dies at the End

Ik hou wel van Sarcasme en Cynisme in films en titels,  Don Coscarelli’s (PHANTASM, BUBBA HO-TEP) nieuwste is ook zo’n film. JOHN DIES AT THE END lijkt het einde van film al gelijk te verklappen. John Dies at the End gaat over John en David, twee mislukkelingen, die een nieuw soort drugs ontdekken. Deze drug, Soy Sauce genaamd, zorgt voor ervoor dat je uit je lichaam kunt treden en naar ander dimensies en tijden kunt reizen. Maar bij terugkomst in je eigen lichaam is niet iedereen zichzelf meer. Een stille invasie vanuit een andere wereld is hierdoor op handen en John en David zullen er alles aan moeten doen om deze te voorkomen.

DEALS!
Eerste 7 films van Nightmare on Elmstreet voor slechts €14,99
7 films uit de Conjuring Universe voor slechts €26,99

John Dies at the End heeft een aantal leuke bijrollen waaronder die van Clancy Brown (HIGHLANDER, STARSHIP TROOPERS) Paul Giamatti (LADY IN THE WATER) en Doug Jones ( PAN’S LABYRINTH, HELLBOY).

De trailer laat een aardige mix zien van komedie een horror. De beelden deden me  op sommige momenten denken aan de jaren 80 culthit Bill & Ted’s Excellent Adventure.

De film zal volgende maand op het Sundance festival in Amerika in premiere gaan. Sundance is het grootste Amerikaanse filmfestival voor onafhankelijke films. Een Nederlandse release datum is nog niet bekend.

http://youtube.com/watch?v=my9Pr-W92SM

<Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Ontvang elke week nieuws, tips en prijsvragen in jouw mailbox!

Plaats een reactie