Trailer Escape Room – 30 november in de bios

Om zijn 30e verjaardag te vieren neemt Kristen haar vriend Tyler en twee andere bevriende stellen mee naar de nieuwste Escape Room. De groep wordt in een kamer opgesloten en terwijl de tijd wegtikt moeten ze allerlei cryptische raadsels en puzzels oplossen om eruit te komen. Maar al snel hebben ze door dat er iets niet in de haak is. De opdrachten worden niet alleen steeds moeilijker, maar ook steeds bloediger. De escape room maakt het ene na het andere slachtoffer en de overgebleven spelers beseffen dat ze niet langer een spel, maar voor hun leven spelen.
https://www.youtube.com/watch?v=IkrURjDlaRg

Escape Room is geregisseerd door Will Wernick met in de hoofdrollen Evan Williams, Annabelle Stephenson en Elisabeth Hower. De horrorfilm draait vanaf 30 november in de bioscoop.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

13 gedachten over “Trailer Escape Room – 30 november in de bios”

  1. Mijn jongste dochter is ooit in Rotterdam naar de Escaperoom geweest samen met haar beste vriendin en het zou tof zijn als ik 2 kaarten kan winnen voor hun om de film Escaperoom te zien want ze zijn daar helemaal gek van en er zijn plannen om naar de Escaperoom te gaan in Breda, de voormalige Koepelgevangenis.

    Beantwoorden

Plaats een reactie