Trailer The Evil Within, de eerste en laatste film van Andrew Getty

Van regisseur Andrew Getty heeft bijna niemand gehoord, maar na deze trailer van zijn debuutfilm hoop je dat we in de toekomst vaker deze naam voorbij zien komen. Helaas, The Evil Within zal de enige film van Getty blijven, in 2015 overleed de kleinzoon van oliemiljardair J. Paul Getty op 47-jarige leeftijd aan maagbloedingen en een hoge dosis methamphetamine (crystal meth) in zijn bloed. Zonder hulp van producent en de rest van de crew zou de film die op dat moment al 12 jaar in productie was en bijna het hele vermogen (4 à 6 miljoen) van Andrew Getty had opgeslokt, nooit het daglicht zien. De film is uiteindelijk deze maand verschenen op de Amerikaanse markt.

De omschrijving van The Evil Within:
Tiener Dennis Peterson (Frederick Koehler) is verstandelijk gehandicapt en woont bij zijn oudere broer John (Sean Patrick Flanery). John worstelt met deze zware zorg en dit heeft ook effect op de relatie met zijn ongeduldige vriendin Lydia (Dina Meyer).
Dennis vindt een nieuwe vriend in zijn eigen spiegelbeeld van een antieke spiegel. Dat zijn spiegelbeeld veel charmanter, slimmer en sterker is dan Dennis blijkt als deze duistere entiteit (Michael Berryman) hem martelt, verward en hem belooft zijn hersenen te ‘fixen’. Hij wordt door zijn spiegelbeeld er op uit gestuurd om te moorden en lichamen in de kelder te verzamelen. Als de maatschappelijk werker samen met de politie een onderzoek start, is het tijd voor het laatste toneelstuk…

THE EVIL WITHIN Official Trailer (2017) Horror Movie HD

Voor het verhaal putte regisseur Andrew Getty uit zijn eigen nachtmerries, waardoor de subtitel van The Evil Within extra tragisch voelt: “You Can’t Run From a Nightmare”.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
6 jaren geleden

Dit ziet er niet verkeerd uit.

Willem Kloet
Willem Kloet
5 jaren geleden

Komt er ook een NL release?

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x