Trailer Excision: absurd, grotesk, bloederig en …

Eerder dit jaar baarde de complete film al opzien op het Sundance Festival, nu laat de trailer van Excision waar alle ophef om te doen is. Begeleid door de klanken van Nine Inch Nails’ Closer is de trailer van Excision absurd, grotesk, bloederig en vooral ook nieuwsgierig makend. Want de film kan net zo goed heel goed als heel slecht zijn…

Excision is een donkere horrorkomedie geschreven en geregiseerd door Richard Bates Jr., vers afgestudeerd aan de New York University Tisch School of the Arts. Hij heeft de film met bescheiden budget, doch relatief grote acteurs geschoten over een periode van 28 dagen in en om Los Angeles. In 2008 schoot hij al een eerdere (en kortere) versie van dezelfde film als schoolproject. Excision was een van de 200 gekozen films voor Sundance, uit ruim 9000 inzendingen en vertelt het verhaal van een middelbare scholiere die niet helemaal spoort. Ze droomt van enerzijds seks, anderzijds een medische carrière en is continue op zoek naar goedkeuring van haar moeder. In haar hoofd vloeien de seks en de operaties die ze wil doen als afgestudeerd chirurg al snel samen. Of tenminste, dat valt uit de trailer op te maken. Kijk zelf maar:

Of de film een Nederlandse bioscooprelease krijgt, valt nog te bezien. Vooralsnog heeft (nog) geen distributeur ‘m aangekocht. In de film zijn de belangrijkste rollen weggelegd voor AnnaLynne McCord, Traci Lords, Ariel Winter, Roger Bart, Jeremy Sumpter, Matthew Gray Gubler, Marlee Matlin, Ray Wise, John Waters en Malcolm McDowell.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
S
S
11 jaren geleden

Maakt wel nieuwsgierig..

Jackalicious
Jackalicious
11 jaren geleden

Cool! Ben erg benieuwd, vast beter dan jennifers body.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x