Poster en Trailer voor Final Destination 5

The Final Destination 3D in 2009 was oorspronkelijk het vierde en laatste deel in de serie, maar het plotselinge succes was voor Alan Horn van Warner Bros de reden om toch nog een nieuw deel aan de Final Destination-serie aan te plakken. Sterker nog, mocht Final Destination 5 weer een succes worden, dan overweegt men deel 6 en 7 tegelijk op te nemen.

Final Destination 5 poster

Twaalf jaar na de explosie van Flight 180 heeft Sam Lawton (Nicholas D’Agosto) een visioen over een instortende brug waar hij en vele anderen zullen overlijden. Het blijkt werkelijkheid te worden en Sam slaagt er in om zichzelf en een paar anderen te redden. Echter Sam en zijn vriendin Molly (Emma Bell) ontdekken dat de dood nog steeds achter hen en degenen aanjaagt.

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

Final Destination 5 wordt geregisseerd door Steve Quale en zal in Nederland op 25 augustus gaan draaien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

8 gedachten over “Poster en Trailer voor Final Destination 5”

 1. Misschien moet ik me toch maar eens aan de serie wagen. Ik weet gewoon nu al dat het slecht is, maar ja, ook slechte films kijk ik op z’n tijd met plezier.

  Beantwoorden
 2. @ Sjors, ik zou ze een kans geven, toch zeker de eerste eens om kennis te maken. Vond ikzelf de beste, daarna is het concept natuurlijk direct voorspelbaar maar bevatten de films toch enkele memorabele momenten.

  Amusante films trouwens, benieuwd in hoeverre men reeksen gaat doortrekken tot 5, 6, 7, … vervolgen. Maar goed, in een tijdspanne van x-aantal jaar zitten ze met een James Bond ook aan 22 met een 23 in de maak. Als je dan bedenkt dat deel 21 eigenlijk een prequal zou geweest zijn ; )

  Beantwoorden
 3. Hehe, die gast met acupunctuur! 🙂

  Ik heb deel 4 nog niet eens gezien, toch maar eens doen denk ik. Heb nog enorm gelachen om de bizarre kills in deel 3. Al was dat voor de rest geen beste film.

  Beantwoorden
 4. Nou, ik heb maar even een sprintje getrokken: deel één t/m vier gekeken binnen één dag 😛 Het eerste deel viel me goed mee. Ik vond het niet geniaal of zo, maar wel vermakelijk en er is ook weinig dat stoort, dus best goede film. Deel twee vond ik vergelijkbaar. Bij drie wordt het al een stuk minder en is ook wel duidelijk dat het concept gewoon niet goed genoeg is om zoveel films bij te maken. Vier is gewoon slecht. Naast dat het concept verveelt, omdat het niet nieuw meer is, is het gewoon geen goede film. Alleen de manieren waarop de personages stierven waren boeiend, maar daarvoor moet je wel veel geduld hebben 😛

  Beantwoorden
 5. Ach ja, de reeks volgde – of volgt – volgens mij het succes van Scream, denk dat ik de eerste Final D. rond die periode ook zag. Daarna bleven ook de eerste Urban Legends en The Faculty bij mij hangen. Maar in sommige verhalen zou men het bij één film moeten houden, mijn idee… tenzij de remake-call roept…

  Beantwoorden

Plaats een reactie