The Searchers komt met trailer van Finse horrorfilm Hatching

Vanaf 7 april kunnen we de Finse body horrorfilm Hatching in de bioscoop gaan bekijken. Het debuut van de Finse regisseur Hanna Bergholm moet een mix van een psychologische thriller en een coming-of-age film zijn. De trailer ziet er in ieder geval intrigerend uit!

Hatching (2022) HD Trailer NL

In de film volgen we de 12-jarige Tinja. Ze turnt maar het kost haar moeite om haar veeleisende moeder tevreden te stellen. Haar moeder laat in haar populaire blog obsessief zien hoe perfect haar gezin is. Teruggetrokken in haar eigen wereld vindt Tinja een ei en besluit die mee te nemen en warm te houden. Maar als het ei uit komt, volgt er een schokkende ontdekking.

Hatching is in Finland al in de bioscoop te zien, en zal straks deel uitmaken van de Midnight-reeks tijdens het Amerikaanse Sundance Film Festival later dit jaar. Die reeks richt zich op het uitbrengen van horror, sci-fi, thrillers, erotische arthouse en actiefilms op het festival.

Wie van films als Grave, Swallow en Titane houdt, zal deze Hatching ongetwijfeld gaan waarderen. Daarbij doen Scandinavische films en series het al langer goed in Nederland. Vanaf 7 april in de bioscoop te zien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie