Trailer Nederlandse found footage film Entity F

entityf

“Niet experimenteren met het occulte!”, wordt er gewaarschuwd. Qua experimenteren met het found footage genre lopen we in Nederland achter. De Friese filmmaker Bart van Dekken waagt zich er aan met Entity F, waarin twee jonge vrouwen in een verlaten opvangcentrum besluiten om geesten op te roepen, met fatale gevolgen. Een paranormale onderzoeker en diens cameraman worden aangewend om te helpen.

Van Dekken maakte eerder de low-budget producties Maniacs Revolt, Frisian Terror en Vleesdag (winnaar Beste Scenario – Duistere Openbaringen 2009). Op de kersverse Facebook pagina is een trailer verschenen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer Nederlandse found footage film Entity F”

  1. Het lijkt me slim van Nederlandse regisseurs om te kiezen voor formats waarbinnen ook met een klein budget goede films zijn uitegbracht. Voor een geslaagde found footage film vind ik het persoonlijk echter wel noodzakelijk dat de acteurs overkomen als echte mensen en niet als mensen die een rol spelen. Deze trailer weet me (dus) niet te overtuigen, helaas.

    Beantwoorden
  2. Allemachtig! kijk best wel veel b-films en met veel plezier, maar dit lijkt me regelrechte bagger! En dan die soundtrack. Ook ben ik een groot metal-liefhebber maar zo simplistisch heb ik het nog nooit gehoord. Haha, denk niet dat ik deze film ooit ga zien.

    Beantwoorden

Plaats een reactie