Trailer voor FOX-serie The Exorcist

Vanaf 23 september zendt FOX in Amerika de nieuwe tv-serie ‘The Exorcist’ uit, gebaseerd op het gelijknamig boek van William Peter Blatty (en natuurlijk de wereldberoemde verfilming van William Friedkin uit 1973). De eerste trailer en een video zijn nu te zien.

Official Trailer | THE EXORCIST

Pater Tomas Ortega (gespeeld door Alfonso Herrera) is het nieuwe gezicht van de katholieke kerk: vooruitstrevend, ambitieus en medelevend. Hij leidt een kleine maar trouwe parochie in een buitenwijk van Chicago. Hij heeft geen idee dat zijn rustige leven op het punt staat voor altijd veranderen. Ondertussen, aan de andere kant van de wereld strijdt een andere priester een gevecht tegen het kwaad.

Pater Marcus Brennan (Ben Daniels) is een moderne temelier, opgegroeid als wees en sindsdien in dienst van het Vaticaan om de oorlog tegen haar vijanden te beslechten. Pater Marcus is alles pater Tomas niet is: meedogenloos, grof en volkomen verteerd door zijn heilige missie.
Exorcist serie Fox
Op het eerste gezicht heeft de familie Rance een heel normaal leven in de voorstad. Maar Henry Rance (Alan Ruck) ziet het niet meer zitten. Zijn oudste dochter Katherine (Brianne Howey) is een kluizenaar geworden, die haar kamer weigert te verlaten. Haar jongere zusje Casey (Hannah Kasulka) denkt dat er meer aan de hand is en hoort rare geluiden uit de kamer van haar zus komen. Uiteindelijk is het moeder Angela (Geena Davis) die geteisterd door demonische nachtmerries hulp inroept van de kerk. De twee priesters zijn hun laatste hoop…


Zijn jullie benieuwd naar deze Exorcist-serie?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie