Trailer: Hellpoint. Een actie-RPG met flink wat scifi-horror

Geen zin om te wachten op Diablo 4 of de nieuwe Dark Souls, maar jeukt het wel? Dan is er hoop in de vorm van Hellpoint.

Het is de nieuwe game van Cradle Games/Tiny Build, die je misschien nog wel kent van Hello, Neighbor, een horrorgame waarin jij en je buurman een spannend kat-en-muis spelletje spelen. Hellpoint is een actie-RPG met flink wat scifi-horrorelementen.

Het spel speelt zich af op ruimtestation Irid Novo. Wat eens een kroon was op het werk van mensen in de ruimte, is ondertussen een vervallen plek geworden waar monsters en aliens uit een andere dimensie heersen. Jij bent een creatie van ‘de Auteur’, en moet op onderzoek uitgaan in het station om er achter te komen waarom de samensmelting ontstaan is, die nu bezig is.

De ontwikkelaars omschrijven de inhoud als volgt:

Dit spel kan inhoud bevatten die mogelijk niet geschikt is voor alle leeftijden of mogelijk niet geschikt is voor de werkomgeving: Regelmatig geweld of bloed en ingewanden, Algemene inhoud voor volwassenen

Hellpoint Announcement Trailer

Nou, dat spreekt mij wel aan, kom maar op. Het belooft een uitdagend spel te worden, maar als het te moeilijk wordt, kan je altijd nog verder spelen in (lokaal of online) cöop. De game komt uit op 16 april op PC, Linux, PS4, Xbox One en de Nintendo Switch.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x