Trailer voor game ‘Remnant: From the Ashes’

Remnant: From the Ashes is een derde persoon actie/survivalgame.  De wereld is kapot en in puin. Verschrikkingen en monsters van een andere wereld zorgden dat er nog maar enkele mensen over zijn gebleven. Als één van deze paar overlevenden moet je zorgen dat je terug vecht en de wereld weer terugpakt van die monsters. Check de trailer hieronder:

Remnant: From the Ashes | Official Announcement Trailer

Je kan een karakter kiezen die goed past bij je eigen speelstijl. De werelden van Remnant kun je in je eentje of in een team van 2 tot 4 spelers verkennen.  Elke wereld heeft zijn eigen uitdagingen en gevaren te overwinnen.  De monsters waar je tegen vecht zien er zoals je in de trailer ziet fantastisch uit. De monsters zijn soms klein en soms gigantisch. Door vrienden te worden met handelaren en hen een veilig plekje in je basiskamp te bieden, krijg je waardevolle ‘skills’ en ‘resources’ van hen. Zo word je sterker. Door in een team te werken, maak je ook meer kans om The Root te verslaan, want The Root zijn meedogenloos en behoorlijk dodelijk.

Remnant: From the Ashes komt later in 2019 uit op PC, Playstation 4 en XboxOne.

Kim Raven

Met een liefde voor alles wat eng is, lees ik graag boeken, speel ik graag games op mijn Playstation 4 Pro en kijk ik naar tv-series en films. Daar schrijf ik dan weer over. Website: http://kimraven.nl

Plaats een reactie