Eerste gameplay van S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

Volgend jaar verschijnt eindelijk de langverwachte game S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, wederom een jaartje vertraging dus. Tijdens de E3 toonde Microsoft de eerste gameplaybeelden en daarmee dus ook een definitieve datum: 28 april 2022.

De survivalhorrorgame S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl verscheen in 2007, de prequel Clear Sky in 2008 en het vervolg Call of Pripyat kwam in 2009 uit. Technisch gezien is dat samen dus deel 1. Er wordt al heel lang aan deel 2 gewerkt, tussendoor is deze zelfs geannuleerd geweest. Maar nu wordt het dus echt:

S.T.A.L.K.E.R. 2: Сердце Чернобыля — Официальный геймплейный трейлер
S.T.A.L.K.E.R. 2 – Trailer #1

S.T.A.L.K.E.R. staat voor Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers and Robbers. De games spelen zich af in het gebied rond de ramp met de kerncentrale. Echter, deze is niet 1x maar twintig jaar later nog eens geëxplodeerd. Die tweede explosie leidde tot zeer vreemde gebeurtenissen is het gebied.

Heb jij deze games gespeeld en kijk je uit naar het volgende deel? Nog niet gespeeld? Ze zijn regelmatig voor een prikkie op Steam te koop.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie