Alles gaat kapot in trailer Geostorm

Rampenfilms vind ik altijd een genre apart, waarbij je compleet moet negeren hoe onrealistisch het allemaal is en vervolgens er puur van moet genieten. Toch is het noemenswaardig hoe de makers van Geostorm hun best hebben gedaan met plot:

Geostorm | Officiële teaser trailer NL ondertiteld | 19 oktober in de bioscoop

De klimaatsverandering is in een stroomversnelling geraakt en overheden hebben wereldwijd samengewerkt aan het ‘Dutch Boy’ satellietprogramma. Inmiddels wordt de aarde middels dit staaltje geoëngineering al twee jaar beschermd.
Maar er gaat iets mis, ‘Dutch Boy’ veroorzaakt plotseling de rampen die het eigenlijk zo moeten tegen gaan. Twee broers moeten er alles aan doen om de wereld te redden van de opkomende geostorm.

De film is geregisseerd door Danny Cannon en Dean Devlin (Independence Day), de laatste schreef samen met Paul Guyot het script. Gerard Butler, Abbie Cornish, Katheryn Winnick, Jim Sturgess en Ed Harris spelen een hoofdrol in Geostorm.
De film zal vanaf 19 oktober in de bioscopen draaien.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
6 jaren geleden

Het idee vind ik wel cool, hopelijk is er een ook een goed verhaal bij bedacht.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x