Trailer Glass – vervolg op Unbreakable & Split januari in de bios


In 2000 kwam M. Night Shyamalan’s film Unbreakable uit, waarin Bruce Willis (als David Dunn) en Samuel L. Jackson (Elijah Price) elkaars tegenpolen zijn; de eerste is onbreekbaar, de anders is zo breekbaar als glas. Vorig jaar verscheen Split met in de hoofdrol James McAvoy als de met meerdere persoonlijkheden worstelende Kevin Wendell Crumb. Dat deze film in dezelfde wereld als Unbreakable afspeelt werd duidelijk aan het eind. In januari komt er een vervolg op deze films: Glass.

In aanloop naar de San Diego Comic-Con werden een aantal teasers vrijgegeven, als aanloop naar de trailer die vannacht werd vertoond.

Teaser: ‘Beast’ – James McAvoy

Glass - Trailer Friday (Beast) (HD)

Teaser: ‘David Dunn’ – Bruce Willis

Glass - Trailer Friday (David Dunn) (HD)

Teaser ‘Mr. Glass’ – Samuel L. Jackson

Glass - Trailer Tomorrow (Mr. Glass) (HD)

In de trailer maken we kennis met Sarah Paulson, ze is psychiater en behandelt mensen die denken dat ze een personage zijn uit een comic. De patienten zijn David Dunn, Mr. Glass (Elijah Price) en Kevin Wendell Crumb.
M. Night Shyamalan verklaart nader: “Dit is een moderne variant van ‘Ik denk dat ik Jezus ben’ (messias complex red.) of ‘Ik ben de keizer’.”

Glass - Official Trailer [HD]

Glass zal januari 2018 in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. Genoeg tijd om Unbreakable en Split nog eens te kijken.

Interessant artikel?

Plaats een reactie