In de trailer van Goosebumps gaan alle monsters los!

goosebumps

goosebumpsSommige van ons kregen een introductie in horror op school via de serie Kippenvel-boeken van de schrijver R.L. Stine. In de serie van in totaal 62 boeken, die in totaal meer dan 350 miljoen keer zijn verkocht (!), kwam in elk verhaal wel een of ander element uit het horrorgenre voor. Van de weerwolf tot sneeuwmonsters, ze komen allemaal wel een keertje voor. De immens populaire boekenreeks moest natuurlijk een keer verfilmd worden en dat werd het ook door middel van een tv serie die in totaal 4 seizoenen heeft geduurd.

Nu is er dan eindelijk een film van Goosebumps waar Jack Black de schrijver zelf zal gaan spelen.
Zack (Dylan Minette) komt in een nieuwe buurt wonen met zijn familie. Al snel merkt hij het mooie buurmeisje (Odeya Rush) op dat direct naast hem woont met haar oom (Jack Black) die als schrijver de kost verdient. Hij ziet dat er iets vreemds aan de hand is in dat huis en besluit er in te breken. Wanneer hij een van de boeken opent gebeurt er echter iets magisch: hij laat het monster uit het boek ontsnappen. Er gaat al snel heel veel mis en het dorpje wordt overspoeld met allerlei monsters uit de verhalen van Hanna’s oom en moeten zij manieren vinden om de monsters weer te vangen.

De trailer is zojuist uitgekomen en het ziet er werkelijk bijzonder goed uit. Het is goofy maar tegelijkertijd ook erg spannend. Eindelijk krijgen we ook weer het gevoel een leuke Jack Black-film te zien. Het is nog wel even wachten want de film komt pas uit op 11 februari 2016 in Nederland…

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Interessant artikel?

1 gedachte over “In de trailer van Goosebumps gaan alle monsters los!”

  1. Hmm, zou van mij wel iets meer horror mogen zijn en iets minder lolbroekerij, zoals in de tv serie vroegâh. Maar goed, toch blijven Jack Black en een bende monsters natuurlijk wel interessant.

    Beantwoorden

Plaats een reactie