Trailer: Grave Encounters 2

Shock Till You Drop heeft zojuist de eerste trailer gepubliceerd van Grave Encounters 2, het vervolg op de bovennatuurlijke thriller Grave Encounters, geregisseerd door The Vicious Brothers.

Grave Encounters is een found-footage horror, een fenomeen waarbij veel mensen die de rauwe filmbeelden hebben gezien denken dat ze gewoon een film hebben bekeken. Film student Alex Wright denkt daar anders over en wil aan iedereen laten zien dat ze het bij het verkeerde eind hebben en dat de gruwelijkheden in Grave Encounters echt hebben plaatsgevonden. Alex is geobserdeerd door Grave Encounters, maar toch weet hij zijn vrienden over te halen om het psychiatrisch ziekenhuis uit de film te bezoeken. Dan komen ze oog in oog te staan met het kwaad, en hebben hopelijk hebben ze genoeg kennis van de eerste film om het vervolg te overleven.


Op 2 oktober 2012 zal de film in de Verenigde Staten uit komen via video on demand, gevolgd door een bioscooprelease op 12 oktober. Of Grave Encounters 1 en 2 in Nederland zullen uitkomen is nog niet bekend.

Interessant artikel?

1 gedachte over “Trailer: Grave Encounters 2”

Plaats een reactie