Trailer: is The Great Wall gebouwd tegen Godzilla’s?

Waarom is de Chinese Muur, één van de wereldwonderen, eigenlijk gebouwd? Als de deze onderstaande trailer van The Great Wall bekijken lijkt het haast om Kaiju’s te gaan. Maar wat doet Matt Damon daar?

The Great Wall - Officiële ondertitelde Trailer 1 (Universal Pictures) HD - UPInl

Een huurling (Matt Damon) wordt gevangen genomen bij de Chinese Muur en ontdekt daar dat er een bijzonder gevecht wordt gevoerd. Het vijandige leger dat de muur weerhoudt het land binnen te vallen bestaat uit monsters. De aanvallen worden steeds heviger en er wordt een team van elite krijgers opgezet, waar ook Damon voor wordt gevraagd om het tij te keren.

De trailer komt wel behoorlijk cheesy over en iedereen zal zich afvragen waarom een blanke westerling degene moet zijn die de held is en de Chinezen van ondergang moet redden. Laten we dus maar geen woorden vuil maken aan de poster van Matt Damon The Great Wall.
Matt Demon - The Great Wall
De film komt vanuit de studio van Legendary (Godzilla, Kong: Skull Island, Crimson Peak) en dat belooft wel een spectaculaire film. De regie is in handen van Zhang Yimou (House of Flying Daggers). Naast Matt Damon spelen ook Willem Dafoe, Pedro Pascal, Andy Lau, Tian Jing en Eddie Peng een rol in The Great Wall.

The Great Wall, volgens Universal een actiefilm en volgens IMDb is het een Mystery, Thriller, zal 16 februari 2017 in de bioscopen verschijnen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Trailer: is The Great Wall gebouwd tegen Godzilla’s?”

  1. De poster is gewoon een enorme spoiler… “1700 years to build, 5500 miles long… What were they trying to keep out? Matt Damon!” Is ze niet gelukt, duidelijk. Ik zie Matt graag, en ik heb genoten van the Martian, maar kom op…

    Beantwoorden
  2. Toen ik de titel van dit stukje las, leek het me wel een origineel gegeven. Beetje Pacific Rim achtig waarin ze ook grote muren bouwden om monster buiten te houden. Echter, de poster en de trailer zijn inderdaad nog niet direct redenen om deze film te gaan zien.
    Maar het moet wel iets vreselijks zijn dat ze buiten willen houden als ze Jason Bourne nodig hebben om dat voor elkaar te krijgen….

    Beantwoorden

Plaats een reactie