Trailer Gretel & Hansel is erg grimmig

Wie van de ouderwetse lieve verhalen van de gebroeders Grim houdt, zit bij deze versie van Hans en Grietje niet goed. In deze duistere versie van Hans en Grietje wordt Gretel gespeeld door Sophia Lilles (Beverly Marsh, IT) en Hansel door Samuel Leakey, een nog een onbekende in het horrorgenre. Alice Krige (Silent hill en Sleepwalkers), vertolkt haar rol als eng glimlachende heks geweldig in de onderstaande trailer:

GRETEL & HANSEL Official Teaser Trailer (2020)

Wanneer Gretel en Hansel al enige tijd door het bos lopen, op zoek naar eten en werk, raken ze verdwaalt. Hoe dieper ze in het bos raken, hoe onheilspellender het wordt. Diep in het bos stuiten ze op een huisje en een donker figuur in het bos. Dit lijkt een vriendelijke gastvrije dame te zijn, die aanbiedt om mee naar binnen te gaan. Wanneer ze meegaan met de zogenaamd ”vriendelijke” dame, is dat het begin van het einde.

Gretel & Hansel draait vanaf 6 februari 2020 in de bioscoop.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer Gretel & Hansel is erg grimmig”

  1. Hoi Rob,
    Alice Krige heeft de Borg Queen geweldig gespeeld. Het is een hele goed actrice , Ze heeft al een hele waslijst met films op haar naam. Sleepwalkers was nog voor startrek. Haar rol in Silent Hill deed ze ook super.

    Beantwoorden

Plaats een reactie