‘Zoon van Oliver Stone in gekkenhuis gevonden’

Sean Stone treedt in de voetsporen van zijn vader Oliver Stone, hij regisseerde dit jaar horrorfilm Greystone Park. Daarbij grijpt hij terug op een paar vaste pilaren in het horrorgenre: Found Footage, een verlaten gekkenhuis en gebaseerd op ware gebeurtenissen.

In oktober 2009 breken drie vrienden in bij het verlaten gekkengesticht Greystone om voor zichzelf te conclusie te kunnen trekken over spoken nu wel of niet bestaan. Volgens de verhalen wordt iedereen die het ziekenhuis betreedt er gestoord uit zal komen. Het drietal zal de consequenties van hun avontuur aan de levende lijve ondervinden als ze de mysterieuze wereld van ontsnapte patienten, geesten en demonische shaduwen betreden. Greystone zal niet alleen hun geloof in elkaar op de proef stellen, maar vooral hun eigen brein. Het leven zullen ze er niet laten, maar zullen moeten vechten om er niet zielloos uit te komen.

Niet alleen regisseert Sean Stone, hij is ook verantwoordelijk voor het script en speelt zelf mee. Hij heeft ook zijn vader gestrikt voor een rol. Verder acteren Alexander Wraith, Antonella Lentini, John Schramm, Monique Zordan en de Belgische Monique Van Vooren mee. Greystone Park komt in oktober als dvd/bluray op de Amerikaanse markt.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “‘Zoon van Oliver Stone in gekkenhuis gevonden’”

Plaats een reactie